visgerechten :
-tongrolletjes in preiroomsaus
-visfilet in krokant korstje
-tomaat garnaal
-scampi lookboter
-scampi diabolique (licht pikant)
-scampi Belfort (saus op basis van dille, appel en honing)
-slaatje scampi
-slaatje kibbeling
-gerookte zalmschotel
-noorse visschotel (gerookte zalm, heilbot, paling, …)
-vispannetje in kreeftensaus (zalm, kabeljauw, tongrolletjes, scampi, …)
/f.eu1.jwwb.nl%2Fpublic%2Fk%2Fj%2Fg%2Ftemp-fqhmnvgrwmnyjkwqckgs%2Ftgvxqf%2F30821279_448200438936440_1666321987148438347_o.jpg)
/f.eu1.jwwb.nl%2Fpublic%2Fk%2Fj%2Fg%2Ftemp-fqhmnvgrwmnyjkwqckgs%2Fv6s1gk%2F30821835_448200338936450_5778793065297685997_o.jpg)
/f.eu1.jwwb.nl%2Fpublic%2Fk%2Fj%2Fg%2Ftemp-fqhmnvgrwmnyjkwqckgs%2Fkysus4%2F31898256_449881265435024_2573039611961933824_o.jpg)
/f.eu1.jwwb.nl%2Fpublic%2Fk%2Fj%2Fg%2Ftemp-fqhmnvgrwmnyjkwqckgs%2Fasznlf%2F53513207_629348247488324_9002810030092713984_o.jpg)